Inschrijven?

Wat moet je doen om lid te worden van onze club?

Beste ouder(s),

 

Goede tradities gaan niet verloren.

Vanaf 1 mei kan u uw dochter of zoon inschrijven in onze nieuwe fusieclub.

 

In bijlage vindt u meer informatie aangaande de inschrijvingsprocedure, het lidgeld en een inschrijvingsformulier voor het volgend seizoen 2017-2018.

 

Onze jeugdspelers, die in het seizoen 2016-2017 lid waren van FC Borght of KFC Humbeek, krijgen tijdens de maand mei voorrang op nieuwe spelers.

Tijdens deze maand is het lidgeld ook lager! Vanaf 1 juni is het verhoogde lidgeld van kracht!

U kan uw dochters of zonen inschrijven door bijgevoegd inschrijvingsdocument ingevuld digitaal terug te zenden naar het vermelde e-mailadres en het juiste bedrag over te schrijven op het vermelde rekeningnummer. Opgelet de inschrijving is pas geldig als het bedrag op onze rekening is gestort.

Indien het lidgeld later dan 31 mei gestort wordt dan zijn wij genoodzaakt het (verhoogde) tarief dat van kracht is vanaf 1 juni aan te rekenen!

Vergeet niet op de overschrijving volgende referentie mee te delen: voornaam, naam & geboortedatum van de jeugdspeler.

Per speler dient 1 document ingevuld te worden.

 

Wij hopen uw dochter of zoon volgend seizoen terug te mogen verwelkomen in onze club.

 

PS. andere familieleden, vriendjes of vriendinnen van uw kinderen kunnen zich ook inschrijven via eveneens het bijgevoegde inschrijvingsdocument.

 

Als u vragen hebt aangaande de inschrijvingsprocedure, het lidgeld of andere, aarzel niet ons te contacteren via secretariaat@kfcborghthumbeek.be of iemand van het bestuur.

 

Mvg

 

Bestuur KFC Borght-Humbeek