Verslag: Eerste elftal A: FC Kapelle Op Den Bos - KFC Humbeek 3 - 0

Het voetbalseizoen 2016 -2017 van KFCH ging van start met een verplaatsing naar Kapelle-op-den-Bos. Het spel van onze groene buren concentreerde zich aanvankelijk rond twee snelle aanvallers. De match helde afwisselend over naar de ene en de andere ploeg, maar KFCH had het aanvallend moeilijker.

Vijf minuten voor de pauze opende KODB de score na een snelle doorbraak op de flank: 40’ 1-0. Na ruim een uur spelen verdubbelden ze de score bij een stilstaande fase: 65’ 2-0. En in de slotminuut werd het uiteindelijk nog 3-0 (89’).

Wat we in de voorbereiding al vaststelden, kwam ook nu weer tot uiting. Van aan de zijlijn merkten we een verschil tussen KFCH en de tegenstanders in het al dan niet vrijlopen van de spelers en het zich aanspeelbaar opstellen. Met als onvermijdelijk gevolg dat de bal vaak in verkeerde voeten terecht komt.

Maar… we zagen ook veelbelovende acties bij KFCH. Bovendien ligt er nog een lange weg voor ons, met veel mogelijkheden en een flinke groeimarge. Laat de rest van het seizoen dus maar komen! 
Verslag opgemaakt door Ann Binst