Verslag: Eerste elftal A: GR Vossem B - KFC Humbeek 1 - 1

Bij deze zijn Filip Joos, Frank Raes, Peter Van Den Bempt,… gewaarschuwd. Concurrentie is op komst! Stef Van Litsenborgh was bereid om de verslaggeving van de match op Vossem over te nemen (dank u, Stef!), en dat doet hij op unieke, onnavolgbare wijze. Oordeel zelf….

Verslag van Stef

Eerste speelhelft

De eerste tien minuten was KFCH gepakt door de snelheid en de inzet van Vossem. Ze verloren bijna elk duel bij gebrek aan kracht. Nadien kwam onze ploeg er stilaan door. Vooral langs de rechterflank via Dean werden we zeer gevaarlijk. Hij liep een paar keer de lijn af, en gaf goede voorzetten, maar die werden nipt gemist door Maarten L. en Besnik.
Het duo Yoti en Sam op het middenveld begon goed warm te draaien, en zorgde voor gevaarlijke situaties voor het doel van de tegenstander. Deze begint achter de feiten aan te lopen en wordt gepakt door KFCH dat er plots heel erg in gelooft.

35’ Yoti pakt in het midden op sterke wijze en met veel doorzetten de bal af, en maakt een lange run naar doel. In de 16 met 3 tegenstanders rond hem legt hij de bal naar Maarten L. die hem beheerst kan binnentrappen (35’ 0-1)

In minuut 45 wordt er nog een verloren bal, die in de kluts voor ons doel terecht kwam, van de lijn gekeerd.
We gaan de pauze in met een kleine voorsprong, maar ook met groeiende inzet en enthousiasme. De supporters zijn tevreden.

Tweede speelhelft

4’ Maarten L. geeft van het midden voor de 16 meter een crossbal naar rechts tot bij Dean. Deze besluit zeer nipt naast de linker paal.

7’ Schot van Vossem van net buiten de 16. Mooi getrapt tegen de linker winkelhaak, maar in de rebound schiet een Vossemspeler overhoeks binnen. 1-1 , mooi gedaan.

10’ Corner. Maarten L. kopt van aan de eerste paal recht in de handen van de keeper.

14’ Verre inworp Maarten L., door iedereen gemist, voorbij de (lege) goal. Vlak voor de voet van KFCH in corner getikt door de thuisploeg.

Eén minuut later breekt Yoti door en trapt van aan de 16 meter nipt over met een lobbal.

16’ Besnik wordt vervangen door Gauthier voor de rechterflank.

25’ Sam geeft een korte pass op Maarten L. die twee spelers omspeelt en afdrukt. De uitgekomen keeper werkt in een schitterende reflex met het rechterbeen de bal in corner.

32’ Gauthier wordt in het midden aangespeeld. Hij omspeelt 4 man en gaat hen voorbij tot de 16 meter in het centrum. Knal, maar over.

38’ Sam speelt Yoti aan, die van in de halve maan geblokkeerd afdrukt. De attente keeper weet raad met de zwakke bal.
 

Man van de match: 
- de hard werkende Yoti op het middenveld (goede samenwerking met Sam)
- in de eerste helft: Dean op de rechterflank 4 lange runs en scherpe voorzetten
 

Algemene indrukken:
- 4 open kansen gemist
- Achteraan niks weggegeven (Tars was een goede stofzuiger) 
- Match met hoog tempo, maar net dat tikkeltje geluk ontbrak
- Supporters en spelers zijn ontgoocheld over het resultaat, maar goede en volle inzet van de ploeg. Zoals Vossem speelde verdienen ze beter dat achteraan te staan.
 

Vanwege “verslaggever Stef, ter plaatse aan de frontlinie te Vossem”.