Verslag: Eerste elftal A: KFC Humbeek - Vilvoorde Utd 5 - 0

Voor de wedstrijd tegen Vilvoorde Utd had T2 Jens veel vertrouwen in een goede afloop. Coach Rudi wou echter liever niet in zijn kaarten laten kijken...
In de eerste helft was KFCH weinig overtuigend. Ons elftal geraakte niet goed in de match tegen een nochtans te kloppen team. Gelukkig keerde het tij nog voor de rust, en kon na efficiënt samenspel tussen Gauthier -> Yoti -> Sam de nul voor KFCH van het scorebord gehaald worden (+/- 42’ 1-0). Dat was tenminste al iets.
Wat er tijdens de pauze in de kleedkamers gezegd werd, was uiteraard niet voor onze oren bestemd. Feit was wel dat ons team als herboren weer naar buiten kwam. De tweede helft was nauwelijks op gang gefloten of Maarten St. zette een vrije trap van Roel om in de 2-0 (+/- 46'), en vierde dat met een opmerkelijk ‘vreugdedansje’.
Niet alle pogingen waren even succesvol. Er werden nogal wat kansen gemist vandaag. Voor sommigen bleek de bezoekende doelman een niet te omzeilen obstakel; voor anderen was het kader gewoonweg te klein :-) . Gelukkig zagen we ook goede acties en spannende fases. Zo zette Yoti onder meer een ‘cadeaubal’ voor, die Sam maar hoefde binnen te leggen: +/- 70’ 3-0. Amper vijf minuten later scoorde Gauthier na een dieptepass van Koen: +/- 75’ 4-0.
En doelman Nick had nog een traktatie voor zijn verjaardag in petto. Een snelle uittrap 'à la Proto' werd door een alerte Valentin netjes voorbij de doelman geschoten: +/- 80’ 5-0. Het feest was compleet!
 
Felicitaties aan heel het team en de begeleiding!
Hartelijk dank aan Dirk Hermans voor de arbitrage, en aan Niels Cloet voor de verzorging van de spelers.
Wat smaakt een overwinning toch heerlijk zoet!
Volgende week doen we het nog een keer over tegen Kraainem, hé jongens!
 
Ann