Verslag: Eerste elftal A: OHR Huldenberg B - KFC Humbeek 1 - 1

De thuismatch (!) tegen Huldenberg was de afsluiter van het mosselfestijn van de KFCH. Terwijl het in de kantine en de keuken nog gonsde van de bedrijvigheid, vatte ons elftal de wedstrijd tegen de leider in het klassement aan. Arthur gaf de aftrap namens BVBA Emmerechts – dank u wel ! – en zette KFCH meteen op het goede spoor.

Met de zoete nasmaak van de overwinning van vorige week als drijfveer maakte KFCH meteen duidelijk dat er voor elk punt zou moeten gestreden worden. Uiteraard wou Huldenberg niet onderdoen, al leken de bezoekers wel wat verrast over de brilscore met de rust.

Vlak na de pauze slaagden ze er echter in KFCH ‘koud te pakken’: 47’ 0-1. Meteen dreef ons roodwitte team het eigen tempo weer op. Luttele minuten later slaagde de Huldenbergse doelman er nog net in een vrije trap van Roel over te tikken.

Jarige-van-de-dag Dennis lag letterlijk aan de basis van onze gelijkmaker :-) . Na een fout op hem stuurde Roel de vrije trap richting Wout, die tot vreugde van de supporters de bal voorbij de doelman joeg: 62’ 1-1.

Er volgde nog een spannend halfuur waarin Huldenberg er alles aan deed om hun eerste puntenverlies van het seizoen te vermijden, terwijl KFCH voluit ging voor het opkrikken van het eigen puntensaldo. Alleen al de inzet, de strijdkracht en de volharding maakten van ons trotse supporters.

Een punt halen tegen de leider… Het A-elftal heeft op hun eigen, waardige manier iedereen bedankt die heeft bijgedragen tot het welslagen van het mosselfestijn!
Ann