Verslag: Reserven: KFC Humbeek B - KFC. Strombeek B -

De reserven van KFCH ontvingen Strombeek. De thuisploeg werd voor de gelegenheid gecoacht door Roel De Groef; de match werd geleid door een bezoekende vrijwilliger.
De wedstrijd verliep gelijk opgaand. KFCH miste een dot van een kans. Onder de Humbeekse lat zorgde Sacha er echter voor dat ook Strombeek met 0 doelpunten de rust in moest. Een uur lang mochten we terecht hopen dat KFCH zijn eerste puntje zou binnenhalen.
Na de pauze bleef Kristoff aan de kant. KFCH moest met 10 verder en deed dat aanvankelijk heel behoorlijk. Maar de één-man-minder-situatie plus het ontbreken van invallers eisten onvermijdelijk hun tol. De eerste tik kwam er na een owngoal van KFCH. Strombeek scoorde ook zelf eens, en liep tenslotte uit tot 0-3 na een penalty.

Jammer voor KFCH want de nederlaag van vandaag was - naar mijn mening - eerder toe te schrijven aan een gebrek aan kwantiteit dan kwaliteit. Het resultaat is wat teleurstellend, maar de jongens die het vandaag trachtten waar te maken, hebben ons alleszins niet ontgoocheld.
Ann