Zomerfestival

Op zondag 20 augustus 2017 komen K3, de Ghost Rockers en De Bende naar Humbeek!

 

Bestel je tickets aan voorverkoopprijs via zomerfestival@kfcborghthumbeek.be en steun zo de jeugdwerking van de nieuwe fusieclub!

 

Op de parking van Delhaize Humbeek wordt door De Dorpsvriend Humbeek een spetterend zomerfestival georganiseerd. Een festival voor kids en hun ouders. De line-up garandeert een namiddag vol plezier! 

 

 

Marthe, Hanne en Klaasje brengen op het Zomerfestival van Humbeek de grootste K3-hits van vroeger en nu. 

Ook de Ghost Rockers staan op de affiche van het festival. Met gillende gitaren brengt de band zijn bekendste hits: ‘Billy’, ‘Help mij’, ‘De Beat’ en ‘Alles is stil’. Pret verzekerd met dit vijftal op het Zomerfestival. 

De Bende bestaat vijf jaar en dat vraagt om een feestje. Correctie: dat vraagt om niet zomaar een feest! Veel feest! Groot feest! Met de Grote F! Zoals in Fantastische Formidabele Fuif! Kortom: F-F-FEEST!

Wie De Bende al aan het werk zag, weet dat Lisa Michels (K3 zoekt K3) & Joyce Beullens (Studio 100 TV) samen met hun muzikanten de zotste toeren uithalen om iedereen aan het zingen, dansen & springen te krijgen. Van de coolste kleuter tot de hipste papa en zelfs de zotste oma!

Met LIN.C is er weer een kinderidool bij, en wat voor één! LIN.C  beschikt naast haar eigenwijze moves ook over massa’s talent. Met haar debuutsingle ”Wat ga je doen” en haar gloednieuwe act raast zij als een muzikale pletwals over heel Vlaanderen.